Visszatér

Jó hír Magnum rajongóinak: folytatódik a népszerű sorozat

Az újabb epizódok a korábbi főszereplő, a Tom Selleck alakította Thomas Magnum magánnyomozó lányára fognak összpontosítani.

2016.09.23 19:42MTI

Folytatni akarja az ABC televízió a Magnum című népszerű sorozatot, az újabb epizódok a korábbi főszereplő, a Tom Selleck alakította Thomas Magnum magánnyomozó lányára fognak összpontosítani - adta hírül a Hollywood Reporter.

Az amerikai tévétársaság a Lépéselőnyben című sorozat létrehozójával, John Rogersszel és Eva Longoria producerrel dolgozik a sorozat feltámasztásán. Az új sorozat ugyanolyan akciódús krimi lesz, mint az eredeti. Magnum lányát, Lily "Tommy" Magnumot követi, aki visszatér Hawaiira, hogy folytassa apja magánnyomozó-irodájának tevékenységét. Ő és barátai számos ügyben nyomoznak nemzetközi bűncselekményektől kezdve a modern kémkedésig, sőt Lily megpróbálja feltárni annak a félresikerült kémügynek a titkát, amely miatt befejeződött karrierje a haditengerészet felderítő szolgálatánál.

Az eredeti sorozatot Donald P. Bellisario és Glen A. Larson írta, és 1980-ban kezdte vetíteni a CBS televízió. Nyolc évadot élt meg, Magnum lánya négy epizódban bukkant fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.