Programajánló

Kulturális örökség napjai - Nyílt napot tartanak a KSH-ban

A nagyközönség bejárhatja a hivatal budapesti, Keleti Károly utcai épületét.

2016.09.07 00:30MTI

Nyílt napot tartanak a Központi Statisztikai Hivatalban (KSH) szeptember 17-18-án - közölte az intézmény tájékoztatási főosztályának vezetője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Freid Mónika elmondta: az esemény kapcsolódik a Kulturális örökség napjai rendezvénysorozathoz.

A nagyközönség bejárhatja a hivatal budapesti, Keleti Károly utcai épületét. A historizáló palota azon kevés székházak egyike, amelyeket ma is arra használnak, mint amire tervezték - jegyezte meg.

Hozzátette: sok programot szerveznek, így plakátkiállítást, vetítést és játékokat.

Mindkét napon reggel kilenc és délután három között óránként indítanak vezetett épületsétákat. Regisztrálni a www.ksh.hu oldalon lehet, a nyitólapról elérhető menüpontban további információkat is találnak az érdeklődők az eseményről - közölte Freid Mónika.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.