Tárlat

Gallery Weekend - 16 galéria várja a közönséget Budapesten

A rendezvény központi helyszíne a Budapest Projekt Galéria lesz, amely az eseményre egyfajta nyaralóvá alakul át.

2016.09.01 02:30MTI

Tizenhat galéria várja kortárs művészek kiállításaival, ingyenes tárlatvezetésekkel, múzeumpedagógia programokkal és beszélgetésekkel a közönséget a Gallery Weekend Budapest idei rendezvényén szeptember 10. és 11. között.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a Gallery Weekend szerdai budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy immár második éve támogatja a főváros a budapesti kortárs kereskedelmi galériák szezonnyitó fesztiválját, amelyet harmadik alkalommal rendeznek meg.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a rendezvény központi helyszíne a Budapest Projekt Galéria lesz, amely az eseményre egyfajta nyaralóvá alakul át: a Weekend House a résztvevő 16 galéria legjobb művészeinek munkáiból mutat be válogatást Nylon discotheque címmel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.