Popcorn

Anne Hathaway egy friss könyvsiker mozis feldolgozásában fog játszani

Az Oscar-díjas amerikai színésznő lesz a főszereplője és az egyik producere Jenny Mollen nemrég megjelent könyvsikere, a Live Fast Die Hot mozis feldolgozásának.

2016.09.01 01:27MTI

Az anyasággal, a felelősségvállalással és Mollen marokkói, valamint perui utazásaival kapcsolatos történeteket tartalmazó regény megfilmesítési jogait a Warner Bros stúdió szerezte meg - írta a Variety című filmes portál.

A könyv júniusban jelent meg a Doubleday kiadó gondozásában, és pillanatok alatt felkerült a New York Times sikerlistájára. A Live Fast Die Hot a szerző 2014-es könyve, az I Like You Just the Way I Am folytatása.

Az írónő-színésznő Jenny Mollen - egyébként Jason Biggs színész felesége - a készülő mozi executive producere is egyben.

Hathaway egy másik filmen is dolgozik a stúdióval. Az Ocean's Eight című moziban Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling és Sarah Paulson lesz a partnere. A film jövőre kerül az észak-amerikai mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.