Fesztiválkörkép

Megtöltötte a déli partot a Strand és a B.my.Lake, a Nagyon Balaton két nagyszabású fesztiválja

A Zamárdiban negyedszer megrendezett, vasárnap hajnalban zárult Strand és B.my.Lake fesztiválokra összesen 115 ezren látogattak el, a MOL Nagyon Balaton ezzel átlépte az egymilliós látogatottságot.

2016.08.29 04:30MTI

"A VOLT Produkció jelentős sikerként könyvelheti el, hogy sok év óta először augusztus utolsó hetében is megtelt a Balaton déli partja. Ezen a héten szinte lehetetlen volt szálláshoz jutni a régióban" - idézte a Nagyon Balaton sajtóirodája Lobenwein Norbertet, a szervezőiroda vezetőjét.

A közlemény szerint Petőfi Rádióval közös szervezésű Strand Fesztiválon a legnagyobb érdeklődés a Hurts, Caro Emerald, a Wellhello és a Halott Pénz koncertjét kísérte, míg a B.my.Lake-en Richie Hawtin és Carl Cox fellépésén voltak a legtöbben.

A programsorozat szeptemberben a Kiscsillag kompkoncertjével és a köveskáli Kálibulival zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.