Tépte a levegőt

Látványos csatát hozott a léggitár-vb

Végre összejött a világbajnoki cím az amerikai Matt Burns-nek az idei léggitárversenyen, három második helyezés után ért a csúcsra. A tavalyi orosz győztes a második helyre szorult, pedig maszkot is felvett.

2016.08.28 18:25MTI

Az amerikai Matt Burns mímelte a legjobban idén a gitározást és ezzel megnyerte a 2016-os léggitár-világbajnokságot a finnországi Ouluban. A tavalyi győztes, az orosz Kirill Blumenkranc idén a második helyre szorult vissza a hét végén tartott versenyen.

A 15 versenyző közül idén az amerikai nemzeti bajnokság első helyezettje, az Airistotle művésznevű előadó színlelte a leglátványosabban és a legmeggyőzőbben a lelkes közönség előtt, hogy tényleg játszik egy gitáron, jutalmul egy igazi, kézi gyártású elektromos gitárt kapott.

Burns korábban már háromszor is a második helyen végzett azok között, akik úgy tesznek, mintha gitároznának.

A hangtalan “zenei” világversenyt 21. alkalommal rendezték meg a finn városban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.