Film

Rumer Willis roadmovie-t forgat Rob Gardnerrel

Rumer Willis, Bruce Willis lánya és Emma Dumont alakítja Rob Gardner független produkcióban készülő roadmovie-jának főszerepeit.

2016.08.26 00:30MTI

A What Lies Ahead című thriller felvételei már elkezdődtek Kentuckyban. A rendező és a forgatókönyvet író William J. Viglione saját cégük, a Lago Pictures bevonásával producerként is dolgoznak a filmen Joel Segal és Joe Burke társaságában - írta kedden a Deadline.com.

A thriller főhőse egy nő (Dumont) és a nő barátjának húga (Willis), akik együtt kelnek útra Georgiából New Yorkba. A váratlan túra buktatói folytán egyre jobban megismerik egymást, ugyanakkor minden megtett kilométer után erősödik bennük valamiféle veszélyérzet.

Willis, aki a Broadwayn Roxie Hartot alakította a közelmúltban, mostanában fejezte be a Future World című film forgatását, amelyben James Francóval szerepelt együtt. Az utómunkáinál tart már a Hello Again című musical is, amelynek Audra McDonald volt a sztárja, ő pedig egy mellékszerepet alakított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.