Augusztus 26-28.

Vásár, kiállítások, nyitott műhelyfoglalkozások és gyermeksarok az Országos Foltvarró Fesztiválon

Vásár, kiállítások, nyitott műhelyfoglalkozások, tanfolyamok és gyermeksarok is várja az érdeklődőket az idei Országos Foltvarró Fesztiválon augusztus 26. és 28. között Budaörsön a Városházán és a PostArt Galériában.

2016.08.23 22:30MTI

A háromnapos nagyszabású patchworkünnep díszvendége az izraeli Encounters csoport, amely kifejezetten erre az eseményre készült, Teremtés című kollekcióját mutatja be.

A Magyar Foltvarró Céh által szervezett fesztivál keretében két helyszínen - a budaörsi Városházán és a PostArt Galériában - összesen nyolc kollekcióból álló kiállítást tekinthetnek meg a látogatók, köztük az idei, kémiai elemek témájú versenyműveket is - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, ebben az évben bárki kipróbálhatja kézügyességét a fesztivál helyszínén. A PostArt Galéria udvarán nyitott műhelyfoglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők, és szakértő foltvarrók segítségével apró ajándéktárgyakat készíthetnek. A Jókai Mór Művelődési Központban rendezendő vásáron patchworkkellékek és számtalan anyag közül válogathatnak a látogatók, és idén is folytatódik a nagysikerű gyermeksarokprogram foltvarró óvónők közreműködésével.

A fesztiválon a Magyar Foltvarró Céh tagjainak több tanfolyamot is szerveznek. A vásár és a PostArt Galéria udvarán rendezett nyitott műhelyfoglalkozások ingyenesen látogathatóak - írták a tájékoztatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.