Movie

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

A Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban Ryan Gosling, Harrison Ford és Robin Wright is szerepet kapott.

2016.08.19 21:57MTI

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amelyet Denis Villeneuve rendez.

A Ridley Scott eredeti sci-fijét folytató produkcióban Ryan Gosling, Harrison Ford és Robin Wright is szerepet kapott. Leto csatlakozását a szereposztáshoz csütörtökön jelentették be.

A Thirty Seconds to Mars együttes frontembere, aki a Mielőtt meghaltam című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is kapott, mostanában a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című akciófilmben látható a mozikban - emlékeztetett a The Wrap filmes hírportál.

Scott filmje 1982-ben készült Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regénye nyomán. A sci-fiben Harrison Ford játszotta Rick Deckard nyomozót, aki szökött replikánsok (androidok) után kutat. Ford az évtizedekkel később játszódó folytatásban is megjelenik.

A forgatókönyvet Hampton Fancher és Michael Green írta. Frank Giustra és Tim Gamble mellett Ridley Scott és Bill Carraro szintén executive producerként erősíti a stábot.

A produkció - amelynek felvételei Budapesten folynak - 2017 októberében kerül a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.