Sziget

Rihanna itt, ott, mindenütt - talán forgatni is fog

Míg rajongói a Sziget koncertre várnak, Rihanna lélekben talán már az Oceans's Eight forgatására készül.

2016.08.11 17:04MTI

Októberben kezdik meg New York-ban a nagy sikerű Ocean’s-gengsztertrilógia folytatásának, az Ocean’s Eight című filmnek a forgatását női főszereplőkkel. A Sandra Bullock és Cate Blanchet vezette szereplőgárdába olyan további nagyágyúkat várnak, mint Anne Hathaway, Rihanna és Helena Bonham Carter, akikkel közeli a megállapodás – közölte szerdán a Warner Bros filmstúdió.

A Las Vegas-i kaszinórablásról szóló film, amelyben Sandra Bullock fogja játszani a trilógiában George Clooney által alakított főszerepet, folytatni fogja a történetet.

“A korábbiakhoz hasonló lesz a film hangvétele. Steven Soderbergh-gel jó barátok vagyunk és nem készítenénk el ezt a filmet, ha ez nem lenne így…Ez a film a korábbi kiterjesztése és folytatása” – nyilatkozta Gary Ross rendező, aki egyebek között az Éhezők viadalát jegyezte.

Steven Soderbergh, az Ocean’s-trilógia rendezője most George Clooney oldalán producerként vesz részt a munkában. A film forgatókönyvírója Olivia Milch.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.