Fesztivál

Gyanús csomagot találtak a Szigeten

Ellenőrizetlen csomagot találtak a Sziget fesztivál helyszínén szerdán Budapesten.

2016.08.10 14:18MTI
MTI/Mohai Balázs

A rendőrség nem talált robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt a Sziget fesztivál helyszínén elhagyott gyanús csomagban - közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miután befejezték az átvizsgálást szerdán. Az MTI tudósítója azt jelentette, hogy nem sokkal délután három óra előtt kezdték el ismét beengedni az embereket a rendezvényre.

A rendőrséget 13 óra körül értesítették, hogy a Sziget fesztivál biztosítását végző vagyonvédelmi cég munkatársa a rendezvény bejáratánál egy elhagyott csomagot talált.

A rendőrök a szükséges biztonsági intézkedéseket megtették, és intézkedtek a csomag tűzszerészeti átvizsgálására - közölte a rendőrség.

Az MTI-nek korábban Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke jelezte, hogy az ellenőrizetlen csomag miatt nem engedik be a látogatókat.

Az MTI tudósítója nem sokkal délután három óra előtt azt jelentette a helyszínről, hogy hatalmas a tömeg, és a "zárlat" feloldása után lassan halad a sor.

A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte Facebook-oldalán, hogy a szentendrei, H5-ös HÉV újra megáll Filatorigátnál.

A szervezők arra hívják fel a látogatók figyelmét, hogy ügyeljenek a csomagjaikra, mert az elhagyott táskákat hasonló alapossággal vizsgálják meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.