Vígjáték

Ősszel debütál Woody Allen első tévésorozata

A félórás részekből álló vígjátéksorozat a viharos hatvanas években játszódik és arról szól, hogy mekkora felfordulást okoz egy látogató érkezése egy elővárosban élő, középosztálybeli amerikai családban.

2016.08.08 11:26MTI

Ősszel debütál Woody Allen első tévésorozata az Amazonon - jelentette be az online műsorszóró szolgáltató vasárnap.

A Crisis in Sex Scenes című hatrészes széria első epizódjával szeptember 30-án ismerkedhet meg a közönség. A félórás részekből álló vígjátéksorozat a viharos hatvanas években játszódik és arról szól, hogy mekkora felfordulást okoz egy látogató érkezése egy elővárosban élő, középosztálybeli amerikai családban. A főszerepeket Allen, Miley Cyrus és Elaine May játsszák.

Az Amazon vasárnap egy sor további új vígjáték őszi megjelenési dátumát is közölte. Szeptembertől látható Tig Notaro életrajzi ihletésű One Mississippi című komédiája, valamint a mai Londonban játszódó Fleabag című sorozat is, amelynek szerzője és főszereplője Phoebe Waller-Bridge drámaíró.

A Transparent című, transzneműekről szóló díjnyertes sorozat harmadik évada szeptember 23-án kezdődik Észak-Amerikában, a Red Oaks című, nyolcvanas éveket idéző széria új részeit pedig november 11-től sugározzák. A Mozart in the Jungle harmadik évadának első epizódja december 9-én kerül adásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.