Programajánló

Sziget - Sűríti egyes járatait a BKK

A központ a fesztiválon egy ügyfélközponttá alakított 260-as Ikarus busszal is jelen lesz, ahol a fesztiválozók jegyeket, bérleteket vásárolhatnak.

2016.08.04 21:31MTI

Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Sziget fesztivál ideje alatt, és rendkívüli hajójáratok is indulnak az Óbudai-szigetre.

A BKK csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint nappal sűrűbben jár és éjjelente is közlekedik az 5-ös, szentendrei HÉV, sűrűbben közlekedik éjjel a 6-os villamos, nagyobb kapacitású buszok járnak majd a 901-es és 918-as éjszakai vonalakon, és rendkívüli hajójáratok indulnak az Óbudai-szigethez a Petőfi térről és a Jászai Mari térről augusztus 10-17. között.

A központ a fesztiválon egy ügyfélközponttá alakított 260-as Ikarus busszal is jelen lesz, ahol a fesztiválozók jegyeket, bérleteket vásárolhatnak. Emellett lehetőség lesz a MOL Bubi közösségi kerékpárbérlő rendszer kipróbálására a fesztiválra kitelepített gyűjtőállomásnál, itt azonban a város más pontján felvett kerékpárt nem lehet letenni.

A BKK szakemberei a repülőtéren is jelen lesznek, és segítik az érkezők tájékozódását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.