Koncert, rendezvény, kiállítás

Harmincnál is több programot kínál a "Miénk a város" Kaposváron

Neves előadók koncertjeivel, ismeretterjesztő rendezvényekkel, kiállítással, színházi előadással, összesen több mint harminc programmal várja az közönséget Kaposváron szeptember 2. és 4. között a Miénk a város fesztivál.

2016.07.31 20:30MTI

A háromnapos esemény három fő helyszíne a Kossuth tér, a Szivárvány Kultúrpalota előtti Szivárvány-terasz és a Noszlopy utcai Hangár-terasz lesz - áll a szervezőknek az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójában.

Fellép Bogi & the Berry, Szikora Róbert és az R-GO, az Alma együttes, a Be:lga, a Halott Pénz és az Edda Művek is.

A fesztiválon szerepelnek táncstúdiók tagjai, énekegyüttesek, fúvószenekarok, lesz fitneszbemutató, utcazene, fényfestés, továbbá meseolvasás és mesekvíz a Takáts Gyula megyei könyvtárban, kutyás felvonulás, belvárosi séta idegenvezetővel.

Piroska és a Farkas címmel zenés gyermekszínházi darabbal jelentkezik a Pódium Színház, kiállítás nyílik Malgorzata Chomicz lengyel grafikusművész alkotásaiból a Kapos Art Galériában, és a felelős állattartás jegyében ötödik alkalommal rendezik meg a Kaposvári Szuper-eb Fesztivált a volt MHSZ-lőtér mögött.

A fesztivál kísérőprogramjainak résztvevői megismerkedhetnek Somogy népművészetével, a honfoglalás időszakának és a középkornak az ételeivel, étkezési szokásaival, bekapcsolódhatnak a Rippl-Rónai Múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásaiba.

A rendezvény ideje alatt vásárt tartanak kézműves portékákból, borudvar nyílik, szabadtéri vendéglátóhelyek működnek, és fel lehet ülni a városnéző kisvonatra.

A Miénk a város fesztivált először 2010-ben, a somogyi megyeszékhely belvárosának felújítása alkalmából szervezték meg, azóta is minden évben nagy sikert arat a kaposváriak és a turisták körében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.