Programajánló

Zenélő kisbusz járja Budapestet augusztusban

Négy hétvégén egy profi zenekar minőségi, élő dzsesszzenével lepi meg a munkából hazafelé tartó járókelőket, a turistákat, az autósokat és a tömegközlekedési eszközök utasait.

2016.07.30 21:29MTI
FB official

A zenélő kisbuszban utazó zenekarhoz a főváros egyik forgalmas köztérén egy-egy népszerű énekes is csatlakozik, és ingyenes szabadtéri koncerttel szórakoztatja a közönséget - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A Schweppes JazzMobil augusztusában csütörtöktől szombatig 16 és 19 óra között barangolja be a főváros utcáit.

Augusztus 6-án, szombaton Pély Barna, a United és a B The First zenekarok frontembere a Nyugati térnél csatlakozik a csapathoz és ad szabadtéri koncertet. Augusztus 12-én, pénteken a Bikás parknál Veres Mónika Nika lesz a vendég. A nemzeti ünnepen, augusztus 20-án a Madách térnél Gájer Bálint lép fel a Schweppes JazzMobillal. Az utolsó hétvégén, augusztus 27-én a Jókai térnél Galambos Dorina, a Mrs. Columbo zenekar énekesnője ad ingyenes szabadtéri koncertet.

A Schweppes JazzMobil utazó zenekarának tagjai: Görögh Dániel (trombita), Köles Márk (dob), Cséry Zoltán (billentyű), Szűcs Péter (basszusgitár).

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.