A zenész november 1-jén szenvedett balesetet

Elhunyt Tunyogi Péter rockénekes

Elhunyt Tunyogi Péter, a P. Mobil egykori énekese, a Mobilmánia együttes egyik frontembere; a zenészt, aki november 1-jén szenvedett súlyos balesetet, vasárnap érte a halál - tudatta Zeffer András, a Mobilmánia vezetője hétfőn az MTI-vel.

2008.11.10 13:12MTI

Tunyogi Péter tíz napja egy fellépés előtt lett rosszul, elájult és súlyos fejsérülést szenvedett. Balesetét követően napokon át tartották mesterséges kómában. Zeffer András tájékoztatása szerint az énekes temetéséről később intézkednek. Tunyogi Péter 61 éves volt, s évtizedek óta aktív résztvevője a hazai rockéletnek. Legismertebb együttese a P. Mobil, amelynek több részletben csaknem két évtizeden át volt tagja. A kilencvenes évek végén szervezte meg saját zenekarát, a Tunyogi Rock Bandet, amellyel 2004-ig dolgozott folyamatosan. Zenészpályáját ezután egy ideig szüneteltette, majd 2008 májusától a P. Mobil több egykori tagjával - Kékesi Lászlóval, Vikidál Gyulával, Rudán Joe-val és Zeffer Andrással - együtt a Mobilmánia nevű formációban lépett fel.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.