Siker

Justin Timberlake is szerepelni fog Woody Allen új filmjében

Ez lesz Woody Allen 48. filmje, ősszel kezdődnek a forgatások New Yorkban.

2016.07.08 18:40MTI

Justin Timberlake is a kamerák elé fog állni Woody Allen új filmjében.

A kilencszeres Grammy-díjas énekes Juno Temple, Kate Winslet és Jim Belushi oldalán fog szerepelni az egyelőre még cím nélküli filmben, amelynek forgatókönyvét Woody Allen írta, és ő maga is rendezi az 1950-es években, New Yorkban játszódó drámát - adta hírül a Variety.

A film producerei a 80 éves Allen mellett Letty Aronson, Erika Aronson és Edward Walson. Ez lesz Woody Allen 48. filmje, ősszel kezdődnek a forgatások New Yorkban.

Az amerikai rendező legutóbbi munkáját, a Café Societyt a cannes-i filmfesztiválon mutatták be, az észak-amerikai mozikban egy hét múlva lesz látható. A romantikus drámában mások mellett Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Steve Carell és Parker Posey játszik.

A 35 éves Timberlake-nek nem ez lesz az első filmszerepe, játszott már egyebek kötött a Social Network - A közösségi háló és a Llewyn Davis világa című filmekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.