Gyász

Az egész világot meghatotta Terence Hill búcsúbeszéde

Bunyóstársa, Terence Hill is beszédet tartott a 86 évesen elhunyt Bud Spencer olasz filmszínész gyászszertartásán Rómában, melynek magyar felirata még meghatóbbá tette számunkra az évtizedek óta tartó szoros barátságot.

2016.07.05 09:17ma.hu

Bunyóstársa, Terence Hill jelenlétében tartották a 86 évesen elhunyt Bud Spencer olasz filmszínész gyászszertartását Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában, ahol a Különben dühbe jövünk főcímdala szólt.

A 77 éves Terence Hill, aki 16 filmvígjátékban szerepelt együtt Bud Spencerrel és így vált világhírűvé, az elsők között érkezett a szertartásra és az özvegy, Maria Spencer mellett foglalt helyet. A búcsúztatás után elvegyült a rajongók között, akiknek elmondta, mekkora móka volt Buddal együtt dolgozni.

“Már tudom, mit fog mondani, ha egyszer újra találkozunk: de hát mi sosem veszekedtünk!” – tréfálkozott a színész, valódi nevén Mario Girotti, aki napjainkban is sokat szerepel az olasz tévében a Don Matteo című vidám sorozat detektívet játszó pap főhősének alakjában. A családtagokhoz hasonlóan Girotti is méltatta az elhunyt barátját jellemző életörömöt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.