Híresség

A hollywoodi sztárügynökről, Sue Mengersről forgat játékfilmet Morgan Spurlock

A legendás hollywoodi sztárügynökről, Sue Mengersről forgat játékfilmet Morgan Spurlock, aki olyan dokumentumfilmjeivel szerzett hírnevet magának, mint a Super Size Me vagy a Hol az ördögben van Oszama bin Laden.

2016.06.30 04:30MTI

Spurlock az életrajzi filmhez Brian Kellow könyvének megfilmesítési jogait vásárolta meg Warrior Poet nevű cégén keresztül.

Sue Mergers Hollywood első szuperügynöke volt, aki olyan sztárokat képviselt, mint Cher, Brian De Palma, Michael Caine, Mike Nichols, Cybill Shepherd és Barbra Streisand. Mengers 81 éves korában több stroke után hunyt el 2011-ben - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A dokumentumfilmes először forgat játékfilmet, amelynek forgatókönyvét is ő írja majd alkotótársával, Jeremy Chilnickkel, akivel a produceri feladatokat is magukra vállalták Richard Arlook társaságában.

A sztárügynökről egyébként színdarab is született már: a Broadway-n bemutatott I'll Eat You Last című monodrámát Bette Midler játszotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.