Filmajánló

Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász második részének forgatására

A stábhoz hamarosan csatlakozik Harrison Ford és Robin Wright is.

2016.06.24 09:48MTI
MTI Fotó: Kallos Bea

Budapestre érkezett Ryan Gosling a Szárnyas fejvadász című film második részének forgatására pénteken reggel. A kanadai színész feleségével, Eva Mendes amerikai színésznővel, két gyermekével és a család kutyájával szállt le a kisgépes terminálon a magyar fővárosban.

A stábhoz hamarosan csatlakozik Harrison Ford és Robin Wright is - értesült az MTI. A film rendezője Denis Villeneuve, aki a Sicario - A bérgyilkos című thrillert jegyezte.

Az Alcon Entertainment gyártásában készülő produkcióban Harrison Ford, a Szárnyas fejvadász főszereplője ismét Rick Deckard replikánsvadász szerepét alakítja.

A folytatást, mely állítólag Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője volt. A cselekmény évtizedekkel később játszódik, mint az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című Philip K. Dick-regényéből készült Szárnyas fejvadász története.

A tervek szerint a film 2017 őszén kerülhet a mozikba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.