Programajánló

Még lehet jelentkezni a szolnoki Gitármánia táborba

Mintegy 80 tanár várja a különböző hangszeres, kezdő és haladó zenészeket.

2016.06.22 02:30MTI

Még lehet jelentkezni a szolnoki Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba, ahol mintegy 80 tanár várja a különböző hangszeres, kezdő és haladó zenészeket - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

A táborban több különböző zenei témakörben tartanak majd oktatást: többek között basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, dob, ének, gitár, hangszerelés, hangszerépítés, hangtechnikai ismeretek, rádiózás, stúdiózás, szerzői jogok, zenekari képzés és zeneterápia - mondta el Andrásik Remo, a program szervezője a műsorban.

Kiemelte: a táborba bárki jelentkezhet, aki szereti a zenét, nem szükséges semmilyen előképzettség, hiszen kezdő és haladó szinten is tartanak órákat. Többek között a gitárt Lukács Péter és Andrásik Remo, a basszusgitárosokat Hudák Attila és Szappanos György, a dobosokat Sümegi Tamás és Fekete Szilárd, az éneket Pacziga Linda, a billentyűsöket Nagy János és Szabó Károly tanítja majd.

A tábor első napján 36 zenekart hoznak létre, a résztvevők minden nap más-más stílusú feladatokat kapnak, így azt is kipróbálhatják, hogy melyik zenei stílus áll jól nekik, miben érzik jól magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.