Programajánló

Ingyenesen látogatható az Országgyűlési Múzeum

Június 6-tól külön bejárattal és díjmentesen fogadja látogatóit az Országgyűlési Múzeum A magyar törvényhozás ezer éve címet viselő kiállítása, amely így sorban állás nélkül, közvetlenül megközelíthető a Látogatóközpontból.

2016.06.06 23:30MTI

A tárlat új műtárggyal is gazdagodik, kiállítanak egy eredeti 1956-os forradalmi zászlót, valamint egy úgynevezett lengyelországi lyukas zászlót is. Utóbbit a Fővárosi Autótaxi Vállalat munkástanácsa 1956. november 3-án ajándékozta azoknak a lengyel fiataloknak, akik a krakkói orvostudományi egyetem forradalmi diákszövetségének segélyszállítmányát hozták Magyarországra.

Az Országház bejárásához szükséges belépőjegy - amely egyben az Országgyűlési Múzeum megtekintésére is feljogosít - megvásárlására továbbra is a Látogatóközpont jegypénztárában, valamint előzetesen az interneten van lehetőség. Az Országház-látogatói jegy az Országgyűlési Múzeum kiállításainak megtekintésére is feljogosít. A kizárólag a múzeumra kíváncsi érdeklődők a Látogatóközpontban válthatnak ingyenes regisztrációs jegyet - közölte az intézmény az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.