Plakátolás

A Hol jár az eszed? kérdésre keresi idén a válaszokat az ARC pályázat

Július 12-ig várják a szervezők a jövőbeli terveket, vágyakat, a múltba révedést, vagy a jövő irányától való félelmet képi formában megjelenítő munkákat.

2016.06.01 03:30MTI

Idén 16. alkalommal hirdeti meg pályázatát az ARC, amely most is azokat a határozott véleményformálókat keresi, akik szívesen adnak hangot kétségeiknek, vágyaiknak, elképzeléseiknek, félelmeiknek - olvasható a szervezők felhívásában.

A fő témát ebben az évben két ARC+ kiírás is kiegészíti: a "Sugárveszély vagy tavaszi szél?" témagazdája az Energiaklub, aki arra kéri a pályázókat, hogy plakáton mutassák be Paks II visszásságát abban a korban, amikor a világ többi részén az atomkorszak ideje épp leáldozik, és helyére a fenntartható zöldenergiák lépnek. A legjobb 5-11 alkotást a 16. ARC kiállításon, a Sugárveszély vagy tavaszi szél? című kamarakiállítás keretében mutatják be a szervezők. A zsűri a témában született legjobb munkáknak ítéli oda az Energiaklub fődíját.

A másik témát Maciarc címmel a MACI - Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program hirdeti meg magyar civilszervezetek és kreatív ügynökségek számára. Ebben a felhívásban a civilek szolgáltatják a plakát tartalmát, a kreatívok pedig képi formába öntik azt. A zsűri azokat a munkákat tárja a közönség elé a 16. ARC kiállításon, amelyek sztereotípiáktól mentesen, egyedi és figyelemfelkeltő módon mutatják be az adott civil ügyet.

A pályázattal kapcsolatos információk az ARC magazin web-, illetve Facebook-oldalán érhetők el.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.