Programajánló

Mátrai bornapokat rendeznek Gyöngyösön

Koncertek, néptáncegyüttesek műsorai és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket május 27. és 29. között Gyöngyösön a Mátrai bornapokon.

2016.05.22 15:00MTI

A rendezvényen fellép mások mellett a Margaret Island, Fábián Juli és a Zoohacker, az új nagylemezével turnézó Dirty Slippers, az Irie Maffia, a Grappa zenekar, az Erős Pista, valamint Ferenczi György és a Rackajam.

Pénteken a Vidróczki Néptáncegyüttes, szombaton a Dűvő Zenekar, valamint a Mátraaljai Néptánc- és Hagyományőrző Egyesület, vasárnap a Borostyán Néptáncegyüttes mutatkozik be. Pohly Boglárka és Jenei Gábor szombaton operett és nóta műsorral várja a közönséget - közölték a szervezők az MTI-vel.

A gyerekek vasárnap az Aranyszamár Bábszínház, a Kuttyomfitty Társulat és a Garagulya Gólyalábas Társulat előadását tekinthetik meg. A programok közt tehetségkutató-verseny, kézműves kirakodó vásár, élő kívánságműsor és szabadtéri játékos vetélkedő is szerepel.

Pénteken Gyöngyös város borának és a Gyöngyösi Hegyközség borversenyének, másnap pedig a Mátrai Borvidék borversenyének eredményhirdetése lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.