Programajánló

Improvizációs fesztivált tartanak a hétvégén Győrben

Öt társulat érkezik a megyeszékhelyre: Budapestről a Momentán Társulat, az Andrew Hefler által vezetett Grund Színház és a Forimpró, Sopronból az Itt és Most, Pécsről pedig az egyetemisták által létrehozott Improvokál társulat.

2016.05.12 23:30MTI

Öt társulat érkezik a győri 5. Országos Improvizációs Fesztiválra, a május 13. és 15. között zajló eseménynek a Rómer Ház ad otthont - közölte a szervező Import Impró Társulat kommunikációs munkatársa az MTI-vel.

Balla Richárd elmondta: a fesztivál célja, hogy népszerűsítse az improvizációs színházat.

Öt társulat érkezik a megyeszékhelyre: Budapestről a Momentán Társulat, az Andrew Hefler által vezetett Grund Színház és a Forimpró, Sopronból az Itt és Most, Pécsről pedig az egyetemisták által létrehozott Improvokál társulat - fűzte hozzá.

A fesztivál nyitó előadása pénteken 19 órakor a Mindenki Mindenkivel témát kapta, amelyben a férfiak és nők közötti kapcsolatokat, kötelékeket, barátságokat és szerelmeket mutatják be.

Szombaton 19 órától improvizációs "csatát" mutatnak be a résztvevő társulatok tagjai játékkal és humorral fűszerezve.

A hétvége záró előadásában 18 órától az improvizáció, a zene és a költészet hármasát állítják színpadra a társulatok Impoetry band elnevezéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.