Mjúzik

WellHello-koncerttel nyit júniusban a siófoki Plázs

Siófok nagystrandja megújuló külsővel, minőségi szolgáltatásokkal és a hazai zenei élet élvonalának fellépéseivel várja a nyaralókat.

2016.05.01 02:30MTI
FB off

Az ország legnagyobb bulistrandja, a Siófokon immár húsz éve működő nyári szórakozóhely napközben az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon, a nyári hétvégeken pedig partikkal, koncertsorozattal jelentkezik - közölték a szervezők az MTI-vel.

A kommüniké kiemeli, hogy a Plázs néven újjáéledő balatoni strandon kétezer négyzetméteren terül el a homok. A vízen óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap, a medencét egy 500 négyzetméteres terasz fogja körülölelni. Megszépül a főépület és új napernyők, valamint napozóágyak várják a pihenni vágyókat.

A koncertek látványát két óriási kivetítő sugározza a távolabbi közönségnek. A Plázs vendéglátó helyein a kínálatban fontos szerepet kapnak az egészséges ételek, valamint a Balaton jellegzetes ételkínálata.

A közlemény kitér arra, hogy egy 200 négyzetméteres Street Workout pálya épül, a hétvégéken ingyenes sportprogramok várják az odalátogatókat. A nyár legnagyobb sporteseményeit óriáskivetítőkön lehet nyomon követni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.