Lecserélték Angelina Jolie-t

Ő lesz az új Lara Croft

Alicia Vikanderre váltották le Angelina Jolie-t.

2016.04.29 15:52MTI

Alicia Vikander Oscar-díjas svéd színésznő veszi át Angelina Jolie híres szerepét a készülő új Tomb Raiderben. Az MGM, a Warner Bros. és a GK Films csütörtöki közlése szerint az új Tomb Raidert a norvég Roar Uthaug rendezi.

A népszerű videojáték-sorozat régész főszereplőjét először Angelina Jolie keltette életre a filmvásznon. Két mozi is készült, ugyan a kritikusok mindkettőt fanyalgással fogadták, a 2001-ben bemutatott Lara Croft: Tomb Raider 275 millió dollárt hozott, a 2003-as folytatás, a Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője 157 millió dollárt keresett világszerte.

A 27 éves Alicia Vikander tavaly aratta első nemzetközi filmes sikereit, az Ex Machina és Az U.N.C.L.E. embere című alkotásokban szerepelt. A dán lányban nyújtott alakításáért idén neki ítélték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.