Film

Will Ferrell egy újabb amerikai elnök szerepében tűnik fel

A vígjáték Ronald Reagan második elnöki terminusának elején játszódik, amikor Reaganen a demencia jelei kezdenek mutatkozni, és környezete egy ambiciózus gyakornokot bíz meg azzal, hogy meggyőzze őt arról, ő valójában egy színész, aki éppen az elnököt alakítja egy filmben.

2016.04.29 06:30MTI

Will Ferrell, aki tavaly már eljátszotta George W. Busht, egy készülő filmben Ronald Reagan amerikai elnök szerepében is feltűnik - értesült a The Hollywood Reporter.

A produkció forgatókönyvét Mike Rosolio írja. A vígjátékairól (Zoolander 2., A Főnök) ismert színész producerként is beszáll a munkába. A Reagan című komédia rendezőjét azonban még nem nevezték meg.

A filmről kiadott közlemény szerint a vígjáték Ronald Reagan második elnöki terminusának elején játszódik, amikor Reaganen a demencia jelei kezdenek mutatkozni, és környezete egy ambiciózus gyakornokot bíz meg azzal, hogy meggyőzze őt arról, ő valójában egy színész, aki éppen az elnököt alakítja egy filmben.

Ferrell tavaly nagy sikert aratott, amikor George W. Busht parodizálta a Saturday Night Live című népszerű szórakoztató televíziós műsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.