Filmajánló

Joaquin Phoenix Jézust alakítja egy Mária Magdolnáról szóló filmben

A Maria Magdolna című drámát Garth Davis rendezi, aki korábban képzőművészként vált közismertté és reklámfilmjeivel aratott sikert. Az alkotás jövőre kerül a mozikba.

2016.04.28 05:30MTI

Joaquin Phoenix Jézust alakítja egy Mária Magdolnáról szóló filmben, amelynek főszerepét Rooney Mara játssza - értesült a Deadline.com hollywoodi hírportál.

Az Oscar-jelölt színész legutóbb Woody Allen Abszurd alak című filmjében tűnt fel a filmvásznon, idén azonban három filmet is forgat.

A Maria Magdolna című drámát Garth Davis rendezi, aki korábban képzőművészként vált közismertté és reklámfilmjeivel aratott sikert. Az alkotás jövőre kerül a mozikba.

A színész Casey Afflecknek a mexikói forradalom idején játszódó, Far Bright Star című kalandfilmjében is főszerepet kapott.

Következő filmje pedig egy western lesz, amelyet az Arany Pálma-díjas francia rendező, Jacques Audiard forgat angolul. A The Sisters Brothers az 1850-es években Oregonban játszódik. A forgatókönyv Patrick deWitt 2012-ben megjelent regénye nyomán készül. A westernben a két fivért, Elit és Charlie-t egy gyilkosságra bérelik fel. Phoenix oldalán John C. Reilly alakítja a másik fivért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.