Szárnyas fejvadász

Nem kell annyit várni, korábban mutatják be a legendás film folytatását

Ryan Gosling lesz a főszereplője a Szárnyas Fejvadász folytatásának, de Harrison Ford is felbukkan benne.

2016.04.21 12:11MTI

A tervezettnél hónapokkal korábban, már 2017 októberében a mozikba kerül a Szárnyas fejvadász folytatása - jelentette be a filmet gyártó Alcon Entertainment stúdió szerdán.

Ridley Scott kultfilmjének folytatását az eredeti tervek szerint csak 2018 februárjától forgalmazták volna. A produkciót Denis Villeneuve rendezi, aki a Sicario - A bérgyilkos című thrillert jegyezte. A forgatás nyáron kezdődik.

Harrison Ford, a Szárnyas fejvadász főszereplője ismét Rick Deckard replikánsvadász szerepét alakítja. A folytatást, mely állítólag Scott ötletén alapul, Hampton Fancher írta, aki az első film forgatókönyvének társszerzője volt.

A cselekmény évtizedekkel később játszódik, mint az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című Philip K. Dick-regényéből készült Szárnyas fejvadász története, a főszerepét ezúttal Ryan Gosling játssza, a szereplők között lesz Robin Wright és Dave Bautista is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.