Lapszemle

A stroke előtt másfél hónappal megműtötték Kulka Jánost

Néhány hete a színész rászánta magát egy hasi műtétre - nem akart tragikusan elhunyt kollégája sorsára jutni.

2016.04.16 10:34ma.hu

A BorsOnline felkereste a színész személyi edzőjét, akihez Kulka már két éve járt rendszeresen.

Az edző elmondta, hogy a színművész orvosi javallatra kezdett edzeni, mert az utóbbi években több beavatkozáson is átesett, a térdét szintén operálták. Az erőnléti edzések pedig jótékony hatással lehetnek a műtét utáni regenerálódásra. Beszélgettek arról is, hogy a fiatalon elhunyt Kaszás Attila tragikus halála miatt Kulka különösen elővigyázatosan kezelte az egészségi állapotát.

Könnyen elképzelhető, hogy a hasi műtét már előjele volt a mostani vérrögnek, nyilatkozta a lap által megkérdezett orvosszakértő. Lehetséges, hogy meszesedés okozta a problémát.

Az edző szerint Kulka korához képest kiemelkedő kondicionális állapotban volt, ezért - mint mindenki - ő is bízik a teljes mértékű gyógyulásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.