Végleg visszajönne

Gábor Zsazsa utolsó kívánsága: "Magyarországon szeretnék meghalni"

A Golden Globe-díjas, magyar származású színésznő végleg visszaköltözne Budapestre.

2016.04.05 14:46ma.hu
Fotó: Twitter

A 99 éves Gábor Zsazsa sajnos már nagyon rossz állapotban van, régóta ágyhoz van kötve - írja a Hirado.hu. Év elején tüdőfertőzés következtében kialakult légzési nehézségekkel szállították kórházba, majd pár nappal később saját kérésére hazaengedték, ahol férje, Frédéric von Anhalt gondoskodott róla.

A 72 éves herceg most felesége újabb kívánságát igyekszik teljesíteni, mégpedig azt, hogy utolsó napjait, szülőhazájában, Magyarországon tölthesse. "Miután februárban kihoztam a klinikáról megkért rá, hogyha ezen túl lesz, szeretné, ha visszamennénk Budapestre."

"Idén nyáron csapunk egy hatalmas évfordulós partit, aztán elkezdem szervezni, hogy vihetném végleg haza őt" - nyilatkozta Frédéric.

Zsazsa pályafutása 1936-ban kezdődött, amikor is megnyerte a Miss Hungary, a magyar szépségkirálynőnek járó címet. 1941-ben Hollywoodba költözése után, hamar hírnevet szerzett magának a színészi teljesítményével és szépségével. 1958-ban Golden Globe-díjat is kapott és saját csillaga van a Hírességek sétányán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.