Családi

Húsvéti családi programok a fertődi kastélyban

Családi programokkal várják a látogatókat húsvétvasárnap a fertődi Esterházy-kastélyban.

2016.03.26 06:30MTI

Kis-Szabó Renáta Katalin, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont marketing osztályvezetője elmondta, hogy március 27-én egész nap programokkal várják a látogatókat Eszterházán. A húsvétvasárnapi rendezvények a kastély szinte teljes területén zajlanak majd, a Kamarakertektől a Kishercegi gyermekfoglalkoztatókon át a Kastélymúzeumig.

Itt már délelőtt 10 órától tárlatvezetések lesznek, míg a kézműves foglalkozások, többek között tojásfestéssel, tojástartó-készítéssel, délután kezdődnek - részletezte az osztályvezető. Hozzátette: előzetes regisztráció után a családok még egy rendhagyó, a húsvéti témakört is érintő, játékos tárlatvezetésen is részt vehetnek egy múzeumpedagógus közreműködésével.

A fertődi Esterházy-kastély télen sem zárt be, március 14-től azonban tavaszi nyitva tartás szerint üzemel, azaz hétfő kivételével minden nap látogatható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.