Jön az egyik legteljesebb da Vinci-tárlat!

Világhírű és nagyszabású kiállítás érkezik hozzánk!

A Titanic, valamint a Bodies után, 2009. február 7-én újabb világhírű és nagyszabású kiállítás érkezik Budapestre: a legteljesebb utazó tárlat, amelyet Leonardo da Vinci életművéből valaha összeállítottak.

2008.10.31 21:23ma.hu

Da Vinci - a géniusz című kiállítás a legrészletesebb összeállítás, amely felöleli Leonardo da Vinci teljes életművét, bemutatja mint feltalálót, művészt, anatómust, szobrászt, mérnököt, zenészt és építészt. Új perspektívákból ismerhetjük meg a híres alkotásokat és azok keletkezésének hátterét. 

Találmányai közül 65 gép megépítetve érkezik, nagyrészük teljes életnagyságban, ahogy da Vinci megtervezte; de külön Mona Lisa-terem, anatómiai szekció, valamint reneszánsz művészeti galéria is várja majd a látogatókat. 

Jövő év elejétől a VAM Design Center ad majd otthont az interaktív tárlatnak, ahol a tárgyak nagy részét megérinteni és kipróbálni is lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.