Játékos, meglepő, elvarázsolt

Varázskastély címmel nyílik interaktív kiállítás a Vajdahunyadvárban

Varázskastély címmel nyílik interaktív kiállítás és játék szombaton a Vajdahunyadvárban található Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

2016.03.18 00:30MTI

A képzeletbeli Varázskastély egymásba nyíló szobáiban az érdeklődőket játékos talányok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények várják. Az érdeklődők kideríthetik, elég ügyesek-e ahhoz, hogy kiszabaduljanak a Tükörszoba csapdájából, megfejtsék a Beszélő falak rejtélyét vagy megtörjék az Álmok szobájának bűbáját. Ha elég szerencsések, a Mágussal és a kastély álruhás lakóival is találkozhatnak. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Belépéskor a látogatók játéklapot kapnak, amellyel szobáról szobára kerülhetnek közelebb a titokhoz. A május 1-ig látogatható, több mint 1000 négyzetméteren elterülő interaktív kiállítás és játék meglepő jelenségekkel és izgalmas feladványokkal szórakoztatja a közönséget.

A tárlat a tavaszi szünet és a húsvéti ünnepek alatt minden nap nyitva tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.