Programajánló

Fezen - A Faithless, az Infected Mushroom és a Milky Chance is fellép idén

A Fezen szervezői már a Within Temptation, a DevilDriver, a Finntroll, a Powerwolf, Dub Fx és a Nouvelle Vague, a Cult, a Guano Apes, a Subways valamint a 69 Eyes fellépését is bejelentették.

2016.03.15 20:30MTI

A Faithless, az Infected Mushroom, a Milky Chance és a Maxi Jazz & The E-Type Boyz is fellép az idei jubileumi, 20. Fezenen (Fehérvári Zenei Napok) augusztus 3. és 6. között - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A Faithless augusztus 6-án - húsz színpadon töltött évvel és több mint tizenöt millió lemezzel a háta mögött - ad koncertet Székesfehérváron. A Maxi Jazz & The E-Type Boyz formációtól pedig hiphopból, bluesból és még tucatnyi műfajból kaphatnak ízelítőt a látogatók augusztus 5-én a Fezenen.

Az augusztus 3-án színpadra lépő Infected Mushroomot két izraeli pszichedelikus trance legenda, Erez Eisen és Amit Duvdevani alkotja, akiket a brit DJ Magazin kétszer is a legjobb tíz DJ közé sorolt.

A három éve berobbant német folk duó, a Milky Chance bemutatkozó dalát már több mint 230 millióan látták a YouTube-on. Augusztus 5-i székesfehérvári koncertjükre folkos, reggaes, popos dalaikkal érkeznek.

A Fezen szervezői korábban a Within Temptation, a DevilDriver, a Finntroll, a Powerwolf, Dub Fx és a Nouvelle Vague, a Cult, a Guano Apes, a Subways valamint a 69 Eyes fellépését is bejelentették. A hazai zenekarok közül már biztosan ott lesz a fesztiválon a Tankcsapda. A program hamarosan rock-metál fellépőkkel is kiegészül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.