Filmajánló

Jake Gyllenhaal a marsi élet nyomára bukkan

A történet a nemzetközi űrállomás legénységéről szól, amely egy Marson begyűjtött minta elemzésekor intelligens életformát fedez fel.

2016.03.16 00:30MTI

Jake Gyllenhaal a Life című sci-fiben egy nemzetközi űrhajóscsoport tagjaként az élet nyomára bukkan egy Mars-expedíció során begyűjtött mintában.

A Variety.com értesülése szerint Gyllenhaal együtt forgat majd Ryan Reynoldsszal (Deadpool) és and Rebecca Fergusonnal (Mission: Impossible - Titkos nemzet) a Skydance produkciójában készülő filmben.

A tudományos fantasztikus mozit Daniel Espinosa (A 44. gyermek) rendezi, a forgatókönyvet a nagy sikert aratott Deadpool írói, Paul Wernick és Rhett Reese jegyzik.

A történet a nemzetközi űrállomás legénységéről szól, amely egy Marson begyűjtött minta elemzésekor váratlan felfedezést tesz: az élet nyomaira bukkannak, és ráadásul kiderül, hogy az életforma intelligensebb, mint várták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.