Támogatás

Oscart kíván a kövér orosz DiCaprio

Egy orosz férfi, aki majdhogynem megszólalásig hasonlít Leonardi DiCaprióra, nagyon drukkol kedvenc színészének, hogy legyen egy kisszobra.

2016.02.21 14:57ma.hu

Ezzel az Instagram-bejegyzéssel kívánt Leonardo DiCapriónal Oscar-díjat orosz hasonmása. A férfi rendkívül hasonlít a híres színészre, azonban néhány kilóval többet nyom. Roman Burtsev ennek ellenére rendszeresen olyan ruhákba öltözik, amellyel jól megmutathatja a hasonlóságát. Ezzel nem csak közvetlen környezetében szerzett sikereket, hanem az internetnek köszönhetően a közösségi oldalakon világszerte akadnak kedvelői. Ön szerint is össze lehetne keverni őket?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.