Szövődmények

Barry Manilow-t kórházba szállították szerdai koncertje után

Barry Manilow 72 éves amerikai énekest "sürgős szájsebészeti beavatkozásból adódó szövődmények" miatt kórházba kellett szállítani, röviddel azután, hogy szerda este teltházas koncertet adott Los Angelesben.

2016.02.12 12:02MTI

Az énekes Facebook-oldalán közzétett üzenet szerint Barry Manilow hétfőn esett át a műtéten. A jelenleg turnézó New York-i születésű zenész legközelebbi koncertjeit elhalasztották.

Barry Manliow hivatalos a hétfő esti Grammy-gálára is, egyelőre nem lehet tudni, hogy jelen tud-e majd lenni az eseményen.

Az 1970-es években világhírűvé vált énekesnek világszerte nagy a rajongótábora, legismertebb slágerei a Mandy és a Copacabana. Barry Manilow pályafutása alatt több egészségügyi problémával küzdött, 1986-ban jóindulatú daganatot találtak az állkapcsában, azóta többször esett át szájsebészeti beavatkozásokon.

A mostani One Last Time, One Last Tour sorozat, amelyet Barry Manilow a legutolsó turnéjának szánt, brit és amerikai helyszíneket ölel fel, az eredeti tervek szerint a körút utolsó állomása a londoni O2 Aréna lesz június 23-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.