Filmajánló

Charlize Theron lehet a Halálos iramban 8. új gonosza

Legutóbb a Mad Max: A harag útja című akciófilmben láthattuk.

2016.02.11 22:30MTI

Charlize Theronnak felkínáltak egy szerepet a Halálos iramban nyolcadik epizódjában: ő lehetne az autós film új gonosza - értesült a Variety.com.

A Universal stúdió tárgyalásai még nem zárultak le az Oscar-díjas színésznővel, akit legutóbb a Mad Max: A harag útja című akciófilmben láthattak a nézők, ám a hollywoodi szaklap úgy tudja, hogy a stúdió nagyon szeretné megnyerni a sztárt a filmnek.

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson és Jason Statham várhatóan mind visszatérnek az újabb folytatásban, amelyet F. Gary Gray rendez. A Halálos iramban 8. forgatása tavasszal kezdődik, a film 2017. április 17-én debütál az észak-amerikai mozikban.

A nagy sikerű sorozatból további két rész is készül, ezeket 2019-ben és 2021-ben láthatja majd a közönség.

Theront ugyan egy szerződés a The Gray Man című Sony-produkcióhoz köti, de mivel annak forgatása a forgatókönyv átírása miatt csúszik, a színésznő elvállalhatja a Halálos iramban 8-ban neki felkínált szerepet is.

Theron jelenleg a The Coldest City című hidegháborús kémfilmet forgatja David Leitch rendezésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.