Életre keltek

Így még sosem látta a leghíresebb remekműveket

Bartók Béla keltette életre a holland festményeket - lenyűgöző felvétel.

2016.02.10 07:55ma.hu

A Rijksmuseum Hollandia nemzeti múzeuma, évi mintegy 900 000 látogatóval. Ez a holland aranykor festészetének alighanem legjelentősebb bemutató helye. Számukra készült ez az alábbi, közönségcsalogató, lélegzetelállító egyveleg, melyen többek között Rembrandt, a világ egyik legismertebb festője, az egyik legjelentősebb 17. századi holland művész alkotása is látható, Bartók Béla zenei aláfestésével:

A holland aranykor festészetének remekeihttp://www.ma.hu/kulturport.hu/273256/Igy_meg_sosem_latta_a_leghiresebb_remekmuveket?place=FB_ma

Közzétette: ma.hu - 2016. február 9.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.