Váratlan esemény

Jótékonysági gálát rendez a Békéscsabai Jókai Színház

Kara Tünde gyógyulásáért, aki tavaly nyáron egy próbán lett rosszul, megállt a szíve. Sikerült újraéleszteni, a színésznő jelenleg rehabilitációs kezelés alatt áll.

2016.02.06 22:30MTI

Jótékonysági gálát rendez február 24-én a Békéscsabai Jókai Színház a tavaly nyáron szívleállás miatt kórházba került színésznő, Kara Tünde gyógyulásáért - tájékoztatta a teátrum közleményben az MTI-t.

A művésznő születésnapján rendezett gálán fellépnek Kara Tünde barátai és kollégái, többek között Kautzky Armand, Szomor György, Gubik Petra, Cserna Antal, Szalay Kriszta, Gerner Csaba, a Balassi Táncegyüttes, az Üzenet 1.0 és az Orszlán együttesek, Gulyás Levente és zenekara, a Fővárosi Nagycirkusz artistái, valamint a Jókai Színház művészei - írják.

A budapesti születésű színésznő 1996 óta a Békéscsabai Jókai Színház egyik vezető művésze.

Kara Tünde tavaly nyáron, a Bernarda Alba háza színdarab próbáján, váratlanul lett rosszul, megállt a szíve. Sikerült újraéleszteni, a színésznő jelenleg rehabilitációs kezelés alatt áll.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.