Stars

Csillagot kap a Hírességek sétányán a Maná mexikói rockbanda

A rendezvényen, amelyre a Maná hollywoodi rajongótáborát is várják, Carlos Santana is segít a Live Nation szórakoztatóipari ügynökség épülete előtti járdába illesztett csillag felavatásában.

2016.02.03 22:30MTI
FB Official

Csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Latin-Amerika egyik leghíresebb rocbandája, a mexikói Maná - jelentette be a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara.

Az együttes a 2573. csillagot kapja az idegenforgalmi látványosságnak számító sétányon február 10-én. A rendezvényen, amelyre a Maná hollywoodi rajongótáborát is várják, Carlos Santana is segít a Live Nation szórakoztatóipari ügynökség épülete előtti járdába illesztett csillag felavatásában.

A Billboard magazin a legtöbb lemezt eladó és leghallgatottabb latin bandaként jellemezte a Manát, amelynek mintegy 40 millió példányban keltek el lemezei. Az együttes 1986-ban alakult a mexikói Guadalajarában. Négy tagja, Fher Olvera, Alex González, Sergio Vallín és Juan Calleros a latin rock globális nagykövete lett a világban. A banda négy Grammy- és nyolc Latin Grammy-díjat nyert már.

A Maná hozta létre és finanszírozza a Selva Negra Foundation környezetvédelmi alapítványt, amely például a veszélyeztetett teknősök populációjának megerősítésén fáradozott a mexikói kormánnyal karöltve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.