Eurovíziós Dalfesztivál

A második elődöntővel folytatódik szombaton A Dal

A Dal 2016 következő adásában a Kállay Saunders Band előadásában látható a Who We Are című dal, Oláh Gergő a Győz a jó című számot énekeli, a tavaly a műsorral berobbant Passed pedig Dritfin' című szerzeményével lép színpadra.

2016.01.25 14:18MTI
MTI Fotó: Mohai Balázs

Az első tíz dal megmérettetése után szombaton a második elődöntővel folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye.

A Dal 2016 következő adásában a Kállay Saunders Band előadásában látható a Who We Are című dal, Oláh Gergő a Győz a jó című számot énekeli, a tavaly a műsorral berobbant Passed pedig Dritfin' című szerzeményével lép színpadra - közölte a műsor kommunikációjával megbízott cég hétfőn az MTI-vel.

A további versenyzők között van a C.E.T. Free, Gáspár Laci Love And Bass és a Group'N'Swing Szeretni fáj című számával, a Karmapolis & Szécsi Böbe a Hold On To, a Maszkura és a Tücsökraj Siska Finuccsival közösen a Kinek sírjam című szerzeményt adja elő. Patai Anna a Colors, míg Vásáry André a Why című dallal áll a közönség elé.

A nézőket idén többek között megújult díszlettel és különdíjakkal is váró A Dal egyik további újdonsága, hogy az MR2 - Petőfi Rádió műsorában hétfőként beszélgetést lehet meghallgatni a megmérettetés egy-egy versenyzőjével. A Dal Sztárchat című műsor hétfői vendége Freddie volt, aki Pioneer című dalával megnyerte a szombati első elődöntőt.

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornákon követhető élőben szombat esténként, a zenei műsor három elődöntőből, kettő középdöntőből és a fináléból áll, amelyet február 27-én rendeznek meg. Az egyes elődöntőkben tíz, a középdöntőkben kilenc, míg a döntőben nyolc versenydal hangzik el - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.