Az ébredő Erőn túl

Star Wars: megvan a 8. rész premierdátuma!

Később mutatja be a Disney, mint tervezte: 2017. december 15-én. Úgy tűnik, bejött nekik a tavalyi decemberi bemutató.

2016.01.20 21:47ma.hu
starwars.com

Az eredetileg tervezettnél később, 2017. decemberében mutatja be a Disney Kylo Ren, Finn és Rey összecsapásának folytatását. A hír egyebet nem közöl, így a történetet sem, de valószínűleg Luke Skywalker több szerepet fog benne kapni. És talán meg is szólal. Csak várják ki a rajongók a végét - írta a Hirado.hu.

Túl az Ébredő erő sikerén, vagy felbuzdulva a bevételi adatokon, esetleg mindkettőn, a Disney és a Lucasfilm döntött, és be is jelentették: a 7. rész bemutatója után majdnem kereken két évvel később, 2017. december 15-én mutatják be a saga egyelőre cím nélküli VIII. epizódját. Nem is késlekednek sokat a forgatással, a starwars.com-on megjelenő hír szerint februárban Londonban már el is kezdik a forgatást, ami jelenleg az előkészületeknél tart.

Meglepetés a rendező nevében nem lesz, az már korábban eldőlt, hogy Rian Johnson rendezi, J. J. Abrams helyett, aki az egyik executive producer lesz. Marad viszont a 7. epizódból az egyik producer, Kathleen Kennedy, de Bryan Burk helyett Ram Bergman száll be.

A bejelentés előtt bő egy hónappal bemutatott 7. rész közben már lassan kétmilliárd dolláros bevételnél tart, és nem tűnik úgy, hogy kifulladni látszana a sikertörténete. Valószínűleg nem is fog, hiszen még hátra vannak a Blu-Ray és DVD megjelenések, amelyek az extrákkal és a kimaradt jelenetekkel együtt újabb vonzerőt jelentenek majd azok számára, akikkel az Erő éjjel-nappal van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.