Billy Elliot

Táncosokat keres musical-produkciójához az Operaház

Előnyt jelent a sztepptáncban és a néptáncban való jártasság, illetve a musical táncstílus magas fokú művelése.

2015.12.23 08:08MTI
Forrás: Youtube

A Magyar Állami Operaház meghallgatást tart a világhírű Billy Elliot - a Musical című produkciójához, amelynek premierje 2016. július 29-én lesz az Erkel Színházban.

Az előadáshoz olyan 25 és 50 év közötti férfiakat keresnek, akik táncos képzettséggel és színpadi tapasztalattal is rendelkeznek, előnyt jelent a sztepptáncban és a néptáncban való jártasság, illetve a musical táncstílus magas fokú művelése. Emellett várják azoknak a 18 és 25 év közötti nőknek a jelentkezését is, akik jártasak a klasszikus balettben, illetve a spicctechnikában, és színpadi tapasztalattal is rendelkeznek - közölte az Operaház az MTI-vel.

A próbaidőszak május 2. és július 28. között tart majd. Az előadások a 2015/2016-os évad nyári időszakában július 29. és augusztus 21. között lesznek, valamint 2016 szeptemberében, októberében és decemberében, továbbá 2017. júniusban és júliusban, összesen 70 előadás.

A produkció rendezője Szirtes Tamás, koreográfusa Tihanyi Ákos.

Jelentkezési határidő január 15-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.