Ünnepi készülődés

Adventi fényfestés az egri Végvári vitézek terén

Végvári Fény-Advent címmel pályázatot írt ki az Egri Kulturális Művészeti Központ és az Egri Újságíró Egylet az egykori Szúnyog közben kialakított Végvári vitézek terére került szoborcsoport támfalának díszítésére.

2015.12.13 05:26MTI
FB Official

Fényfüggönnyel és fényfestésekkel várják az érdeklődőket az adventi időszakban az egri Végvári vitézek terén - hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Weil Zoltán szervező az adásban elmondta, hogy Végvári Fény-Advent címmel pályázatot írt ki az Egri Kulturális Művészeti Központ és az Egri Újságíró Egylet az egykori Szúnyog közben kialakított Végvári vitézek terére került szoborcsoport támfalának díszítésére.

Hozzátette: a pályázat minden korosztály számára nyitott és továbbra is várják a műveket, amelyeket zsűri is díjaz, valamint a Facebook-on közzétett fotók alapján a közönség is értékelhet.

A fényfestés csütörtöktől vasárnapig 16 órától 20-21 óráig várja a közönséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.