Egy évvel Lauren Bacall halála után

Elkelt a filmdíva luxuslakása

Egy évvel Lauren Bacall halála után elkelt a hollywoodi díva luxuslakása a Central Park mellett. 21 millió dollárt (601 milliárd forintot) fizetett az ingatlanért egy befektetési vállalkozó és felesége.

2015.12.01 18:38MTI

Ez volt a metropolisz legdrágább ingatlanértékesítése a héten.

A lakásnak három hálószobája és három fürdőszobája, valamint a Central Parkra néző panorámája van. Az ingatlan a híres Dakota-épületben van, amely előtt 1980-ban lelőtték John Lennont. A szomszédok között van Lennon özvegye, Yoko Ono.

Bacall és második férje, Jason Robards 1961-ben költözött a lakásba. Három gyermeket neveltek itt fel, közülük kettő Bacall első, Humphrey Bogarttal kötött házasságából született. Az ingatlan legtöbb bútorát és dekorációját egy korábbi árverésen már értékesítették.

A színésznő 90. életévében, 2014-ben hunyt el. Több mint harminc filmben szerepelt, köztük A kaktusz virága, Az ifjúság édes madara, a Viszontlátásra Charlie, a Gyilkosság az Orient-expresszen című filmekben. Oscar-díjra jelölték mellékszereplőként 1997-ben a Tükröm, tükröm című filmben játszott szerepéért. 2009-ben az Oscar-életműdíjat kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.