Filmajánló

Harrison Ford még alakít egy nagyot

Ez lehet Harrison Ford utolsó nagy dobása, mielőtt tényleg nyugdíjaznák.

2015.11.30 21:19MTI
Steven Spielberg folytatná a legendás szériát, de csakis az eredeti főszereplővel

Még a főszerepet alakító Harrison Ford 80. születésnapja előtt leforgatná az Indiana Jones-filmsorozat ötödik részét Steven Spielberg.

A 68 éves hollywoodi sztárrendező és producer hétfőn a francia RTL rádióban beszélt az 1981-ben elkezdett népszerű kalandfilmszéria újabb részéről. A negyedik, legutóbbi epizód az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága 2008-ban debütált a mozikban. Ford júliusban ünnepelte 73. születésnapját. Korábban nem zárkózott el egy újabb Indy-film elől. December 18-án debütál a Star Wars: Az ébredő Erő című film, amelyben ugyancsak egy régi szerepét vállalta el újra, és a készülő Szárnyas fejvadász-folytatásban is feltűnik majd.

Spielberg Kémek hídja című hidegháborús thrillerét csütörtöktől játsszák a francia filmszínházak. A rendező Roald Dahl-mesefilmje jövőre kerül a mozikba, és közben már a Ready Player One című sci-fi bestsellerből születő filmje előkészületei is folynak, amelyet majd 2017-ben mutatnak be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.