14,5 milliárd forintért...

Már kétszerese a Star Wars-film jegyelővétele az eddigi rekordnak

A korábbi jegyelővételi rekordot a 2012-ben bemutatott Batman-film, A sötét lovag tartotta 25 millió dollárral - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

2015.11.20 11:17MTI
Forrás: Youtube

Még négy hét van hátra a J.J. Abrams rendezésében készült Star Wars - Az ébredő Erő című sci-fi bemutatásáig, de már rekordösszegért, több mint 50 millió dollárért (14,5 milliárd forintért) keltek el rá elővételben a jegyek Észak-Amerikában.

A korábbi jegyelővételi rekordot a 2012-ben bemutatott Batman-film, A sötét lovag tartotta 25 millió dollárral - emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A George Lucas által felépített Star Wars-univerzum történetét folytató film december 17-én debütál Amerikában, és egy nappal később Magyarországon.

Az online jegyirodák szerint Észak-Amerikában a nyitó hétre még mindig vannak megvásárolható jegyek.

Filmes bevételek szakértői közül sokan vélik úgy, hogy az új Star Wars-film minden idők legnagyobb bevételét hozhatja észak-amerikai premierhétvégéjén, akadnak, akik 250-300 millió dolláros (70-80 milliárd forintos) jegyeladásra tippelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.